Skip to main content

Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam
020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Aanmelding

Een afspraak maken kan met en zonder verwijzing van een arts. Neem bij het eerste consult verzekeringsgegevens en legitimatiebewijs mee. Als je een verwijzing hebt neem die dan ook mee.

Onderzoek

Als je op eigen gelegenheid komt onderzoeken we via een screening of je bij ons aan het goede adres bent. Als de klachten niet binnen ons vakgebied liggen, adviseren we je naar de huisarts te gaan voor verder onderzoek. Kom je op verwijzing of blijkt uit de screening dat je bij ons terecht kunt, dan doen we verder onderzoek om de samenhang tussen klachten en voorkeuren in houding en beweging te bepalen.

Bij kinderoefentherapie met een hulpvraag in de ontwikkeling van de (schrijf)motoriek wordt er een motorisch onderzoek gedaan. Als dat nodig is, doen we aanvullend onderzoek.

Behandeling

Na intake en onderzoek maken we in overleg met jou een behandelplan waarin jouw hulpvraag centraal staat. De behandelingen bestaan onder andere uit gerichte oefeningen, informatie en adviezen. Bij kinderoefentherapie volgt na motorisch onderzoek altijd een adviesgesprek met de ouders/verzorgers om de bevindingen en het behandelplan te bespreken.