Skip to main content

Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam
020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Samenwerking

Haptotherapie Corinne Krikhaar

Haptotherapie richt zich op het behandelen van klachten die ontstaan als je dagelijks functioneren niet goed is afgestemd op je innerlijke gevoelsleven. Haptotherapie werkt aan herstel van verbondenheid met je zelf en je omgeving, waardoor handelen naar gevoel vanzelfsprekender wordt.

Werkelijk aandacht hebben voor dat wat aandacht vraagt, is voor mij het wezen van therapie. Klachten die zich ongevraagd opdringen, hebben vaak een signaalfunctie. Ik houd van beweging, humor en kwetsbaarheid. Deze ingrediënten vind je terug in mijn behandelingen.

www.inhaptotherapie.nl 
06-23191324 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haptotherapie Sigrid Stam

Haptonomie gaat over voelen. Hapsis betekent gevoel, tasten, aanraken. Nomos staat voor het geheel aan regels of wetmatigheden. Je kunt het zien als ‘de leer van het gevoel’.

Sigrid Stam
Ik ben Sigrid Stam (1971).  Met veel plezier werk ik als GZ-Haptotherapeut en Oefentherapeut Cesar. Dit doe ik vanuit mijn praktijk aan de Weesperstraat in het centrum van Amsterdam.

Bewust voelen en het gevoelsleven ontwikkelen is voor mij inmiddels een reis van twintig jaar. Als haptotherapeut breng ik mensen weer in contact met zichzelf en in contact met hun omgeving. Voelen is voor iedereen een eerste natuur, maar is veelal een tweede natuur geworden.

sigridstam.nl
06-44570201 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtist en Leefstijlcoach

Een gezonde leefstijl is belangrijk. Nu wel meer dan ooit. Maar gezonder leven, hoe doe je dat? Als diëtist en leefstijlcoach kan ik hierbij helpen. Denk aan afvallen of aankomen, gezond en volwaardig eten bij o.a. zwangerschap, lactatie, aandoeningen en ziekte zoals kanker, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, diabetes, COPD, verminderde nierfunctie, prikkelbare darmen… Geen hulpvraag is mij te gek.

Als leefstijlcoach kan ik je daarnaast helpen bij de motivatie en discipline om te stoppen met roken. Of als je meer willen bewegen of meer wil ontspannen.

De consulten draaien om jou. Ik vind het belangrijk dat mijn hulp aansluit bij jouw wensen, resultaten en verwachtingen. Elk mens is anders, dus bij Mood & Food krijg je geen ingestudeerde adviezen of menu’s. We gaan op zoek naar een blijvende gedragsverandering die past bij jou, want dan kan jij je doel makkelijker behalen.

De opleiding voeding en diëtetiek heb ik cum laude afgerond, waarna ik onder andere de post hbo-opleiding ‘leefstijlcoach’ heb doorlopen. Ik ben kundig, empathisch en enthousiast. The secret of getting ahead, is getting started (Mark Twain), en daar kan ik je bij helpen!

www.moodandfood.nl 
06 - 83614439 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.