Skip to main content

Weesperstraat 402, 1018 DN Amsterdam
020- 4280237
info@amsteloefentherapie.nl

Maartje Michielse

Maartje Michielse

In 1991 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Na een aantal jaren werken in Castricum en Katwijk heb ik in 1996 een praktijk in Amsterdam overgenomen. In 2007 is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie.

Als deskundige in houdings- en bewegingsklachten heb ik me in de loop der tijd vooral gespecialiseerd in bekken- en rugklachten, werkgerelateerde klachten (CANS) en de motorische ontwikkeling van kinderen. De Post-HBO specialisatie Kinderoefentherapie heb ik in 2005 afgerond, sindsdien ben ik ook als Kinderoefentherapeut geregistreerd in het Kwaliteitsregister.

Als oefentherapeut begeleid je iemand om zo efficiënt mogelijk te leren bewegen en de vertaalslag te maken naar zijn of haar dagelijks leven. Die samenwerking met de cliënt vind ik een enorme meerwaarde aan het werken als oefentherapeut.
Het werken met kinderen heeft mij altijd erg geboeid omdat een kind nog volop in ontwikkeling is. Ieder kind is uniek, het is uitdaging om de ingang te vinden zodat een kind zich met plezier bewuster wordt van zijn mogelijkheden. Zo krijgt een kind meer interesse in het ontdekken en overmeesteren van bewegingen en kan het zich op fysiek gebied zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.